top of page

Lidmaatschap

Kom naar een van onze lessen kijken of doe een proefles mee! 
Hier vind je uitgebreide informatie over de eerste judoles van jouw kind bij onze club en wat je kind tijdens onze lessen leert.

 

Het lesgeld is €27,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.

 

Wanneer zijn er geen lessen?

Judoclub Ippon geeft geen les op feestdagen en basisschoolvakanties. Ook kan het voorkomen dat op aanwijzing van de beheerder van de leslocatie judolessen uitvallen. 

 

Judo-examens

Judoclub Ippon neemt minimaal een keer per jaar judo-examens af. Voor de groepen met 4-5 jarigen zijn er geen judo-examens. Vanaf 6 jaar worden de examens officieel afgelegd en beloond met een nieuwe slip of band. 

 

Judo Bond Nederland

Judoclub Ippon adviseert haar leden ook lid te worden van de Judo Bond Nederland (JBN). Het lidmaatschap van de JBN is om een aantal redenen van belang: het is nodig om aan wedstrijden mee te kunnen doen. Graduaties zijn niet officieel erkend wanneer je niet lid bent van de bond. De JBN geeft getuigschriften uit voor de behaalde graduaties naar een nieuwe band. Je krijgt een judopaspoort waarin graduaties en wedstrijdresultaten kunnen worden opgetekend. De Judo Bond Nederland heeft een collectieve aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor de leden. Meer informatie vindt u op www.jbn.nl.

Inschrijfformulier

Gedragsregels en huishoudelijk reglement

Vrijwilligers en vacatures

Protocol Pesten

Protocol seksuele intimidatie

bottom of page